Cases:

Posters 70 x 100 cm

Maandagmiddag 15.00 uur, de telefoon gaat. Een Arts-onderzoeker van een ziekenhuis uit de regio belt met de vraag of wij met spoed een poster op het formaat 70 x 100 cm kunnen leveren. Deze zou de volgende dag geleverd moeten worden. We hebben nog geen bestand gezien maar ik overleg met de productie en bel haar 5 minuten later terug dat het kan en geef haar een prijs door.
'S avonds krijgen we nog een verzoek om een tweede poster te printen. De volgende dag de posters netjes (persoonlijk) afgeleverd aangezien de pakketdienst niet meer ging lukken. De klant blij en geholpen. 


Artwork kersttrui

Donderdagmiddag een bericht in de mailbox. 'Kunnen jullie nog voor morgen een illustratie aanleveren voor de bedrukking van kersttruien? Het logo met de ballonnen is door jullie gemaakt en we willen deze koppelen aan een illustratie waarbij de tekst van het logo dan nog in hetzelfde lettertype aangepast moet worden.' We duiken het archief in om de benodigde items op te halen en voor het einde van de dag heeft de klant een voorstel welke direct akkoord is. 


Planbord 42 x 32 cm (magneet sticker)

Een maandplanning (magnetisch) is een aanwinst voor ieder gezin maar ook zakelijk goed te gebruiken. In elk diverse formaten verkrijgbaar (ook een eigen formaat). Voorzien van een whiteboard laminaat.

 

 

 

 

 


Brochure / folders / Flyers / bouwborden voor projectontwikkelaars

Als specialist in drukwerk en printproducten zijn wij er ook voor de projectontwikkelaars om hen te helpen met het ontwerpen en realiseren van hun marketingmateriaal. Of het nu gaat om het creëren van een opvallende brochure, een informatieve folder of een pakkende flyer, wij hebben de kennis en ervaring in huis om dit te realiseren.

Wij begrijpen dat uw marketingmateriaal niet alleen functioneel moet zijn, maar ook de juiste uitstraling moet hebben. Daarom werken wij nauw samen met u om te zorgen dat uw ontwerp precies aansluit bij uw wensen en doelen. Of het nu gaat om het verkopen van nieuwbouwwoningen, het ontwikkelen van een nieuwe wijk of het presenteren van uw bedrijf, wij zorgen voor het juiste drukwerk en de juiste printproducten.

Naast brochures, folders en flyers, kunnen wij ook zorgen voor het ontwerpen en produceren van bouwborden en andere communicatiemiddelen. Of het nu gaat om het aankondigen van een nieuwe ontwikkeling, het uitlichten van de verkoopmogelijkheden of het presenteren van het bedrijf, wij zorgen voor de juiste boodschap en de juiste uitstraling.

Kortom, wij zijn er om u te helpen bij het realiseren van uw marketingmateriaal. Of het nu gaat om het ontwerpen van brochures, folders, flyers of bouwborden, wij zorgen voor de juiste producten en het juiste drukwerk om uw project tot een succes te maken. Wij kijken uit naar de samenwerking met u!


Meer projecten volgen

....