Cases:

Posters 70 x 100 cm

Maandagmiddag 15.00 uur, de telefoon gaat. Een Arts-onderzoeker van een ziekenhuis uit de regio belt met de vraag of wij met spoed een poster op het formaat 70 x 100 cm kunnen leveren. Deze zou de volgende dag geleverd moeten worden. We hebben nog geen bestand gezien maar ik overleg met de productie en bel haar 5 minuten later terug dat het kan en geef haar een prijs door.
'S avonds krijgen we nog een verzoek om een tweede poster te printen. De volgende dag de posters netjes (persoonlijk) afgeleverd aangezien de pakketdienst niet meer ging lukken. De klant blij en geholpen. 


Artwork kersttrui

Donderdagmiddag een bericht in de mailbox. 'Kunnen jullie nog voor morgen een illustratie aanleveren voor de bedrukking van kersttruien? Het logo met de ballonnen is door jullie gemaakt en we willen deze koppelen aan een illustratie waarbij de tekst van het logo dan nog in hetzelfde lettertype aangepast moet worden.' We duiken het archief in om de benodigde items op te halen en voor het einde van de dag heeft de klant een voorstel welke direct akkoord is. 

Meer projecten volgen

....