Bouwborden & Artist Impressions

Bij elk bouwproject is het van groot belang om de omgeving te informeren over de voortgang van het project. Eén van de meest effectieve manieren is door middel van een bouwbord. Hieronder vindt u enkele redenen waarom elk bouwproject zijn eigen bouwbord verdient:

  1. Zichtbaarheid: Een bouwbord is een opvallend en duidelijk herkenbaar element in het straatbeeld. Het trekt de aandacht van voorbijgangers en geeft ze een idee van wat er gebouwd wordt.

  2. Beleving: Door het gebruik van aansprekende beelden en kleuren kan een bouwbord de beleving van de omgeving versterken. Het kan bijvoorbeeld het gevoel van trots opwekken bij bewoners van de buurt, of het gevoel van vernieuwing bij bezoekers van een stad.

  3. Impressie: Een bouwbord kan een goede eerste indruk geven van het project. Het geeft een voorproefje van hoe het eindresultaat eruit zal zien en kan zo potentiële kopers of gebruikers van het gebouw aantrekken.

Of u nu een gemeente, projectontwikkelaar, aannemer, schilderbedrijf of ander soort bedrijf bent, een bouwbord kan, naast een mooie brochure, bijdragen aan het succes van uw project. Door de zichtbaarheid, beleving en impressie die het bord biedt, blijft uw project top-of-mind bij de omgeving en kan het uiteindelijk leiden tot meer interesse en betrokkenheid bij het project. Kortom, een bouwbord is een investering die zichzelf kan terugverdienen. 

Artist Impressions

Artist impressions kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan het ontwerp van bouwborden, brochures en folders. Of het nu gaat om een schetsmatige of realistische weergave, artist impressions kunnen helpen om de beleving van het project te versterken.

Het illustratiebureau waarmee wij samenwerken kan u hierbij helpen door het maken van deze artist impressions. Hierbij kan rekening worden gehouden met uw specifieke wensen en het doel van het ontwerp. Het kan bijvoorbeeld gaan om het weergeven van de architectonische details van het gebouw, de inrichting van de ruimtes of de sfeer die het gebouw uitstraalt.

Een goed ontwerp met artist impressions kan bijdragen aan het succes van uw project.